Om os

I Go2Green Energy har vi vidt forskellige baggrunde, men har fundet sammen om en fælles vision. En vision om en fremtid baseret udelukkende på ren energi. Vores mission er at få skiftet så mange virksomheder som muligt til grøn strøm og på denne måde transformere hele elmarkedet. Vi arbejder strategisk med FN’s verdensmål #7 ‘Bæredygtig energi’ og #13 ‘Klimaindsats.

Vi finder det bedste tilbud ud fra den enkeltes behov og præferencer og skifter til nyt elselskab. Vi holder dagligt øje med markedet og skifter vores kunder løbende, når der kommer nye og bedre tilbud. Vi er ikke et elselskab og ikke en prissammenligningsside. Vi er 100% uvildige og arbejder i vores kunders interesse. Vores mål er at gøre det simpelt og nemt at være på den bedste og billigste klimavenlige elaftale.

Vedvarende energi forventes at være en af de vigtigste løsninger på vores klimaudfordringer. Tempoet for udbygning af vedvarende energi skal op i helt nyt gear, hvis vi skal nå målene for CO2-reduktion i Paris aftalen. Man siger ofte, at vi er den første generation, der mærker klimaforandringerne, og den sidste generation der kan gøre noget ved dem. Ønsker du – ligesom os – en grønnere verden, er vedvarende energi et godt sted at starte.

I Danmark er der mellem 45-50 elselskaber og mere end 200 produkter at vælge imellem. Der er stor forskel på pris og miljøpåvirkning blandt de mange udbydere. Mange vil gerne spare penge og gøre en forskel for miljøet, men får ikke skiftet elselskab, da de mangler indsigt i markedet, i produkterne og i priserne. På grund af, at markedet er uigennemskueligt er der kun ca. 5%, der skifter elselskab om året. Det vil vi gerne lave om på ved at gøre det simpelt og nemt.

Vi håber du vil være med på rejsen mod en grønnere fremtid!

De bedste hilsner,

Camilla, Daniel og Anders

Camilla Kloss Fenneberg

CEO & Co-Founder

”Jeg tror på innovative løsninger, der gør en forskel for miljøet. Klimaforandringerne har gjort, at vi er blevet mere klimabevidste, og at vi i højere grad vælger bæredygtige produkter og services. Samtidig er vi efter finanskrisen og COVID-19 blevet meget mere fokuseret på løsninger, der kan gøre vores hverdag nemmere og hjælpe os med at spare penge”. 

Jeg er derfor stolt af, at vi er med til at hjælpe andre virksomheder med at spare penge samtidig med, at de er CO2-neutrale på deres elforbrug og støtter omstillingen til vedvarende energi”

Camilla er en erfaren intraprenør og har i de sidste 10 år arbejdet med innovation, strategi, B2B og B2C marketing, forretningsudvikling, commercial excellence, produktudvikling fra ide til lancering og go-2-market strategi både nationalt og internationalt. 

Camilla har et højt drive, flere års ledererfaring og var, inden hun startede Go2Green Energy, marketingchef i en C20 virksomhed. 

Cand.Merc i Økonomisk markedsføring fra Copenhagen Business School.

Daniel Kaus

Senior Key Account Manager

”Fantastisk at være med i en virksomhed, der tilbyder et så unikt og transparent produkt, der hjælper virksomheder med at omstille og drage forretningsmæssig fordel af den grønne omstilling”.

Daniel har en lang og omfattende baggrund fra energibranchen og arbejdet med at hjælpe virksomheder til at få monetært og kommercielt udbytte af at tage del i den grønne omstilling.

Daniel har i alt arbejdet 9 år som Account Manager og Key Account Manager i Ørsted (tidligere DONG Energy), hvor han bl.a. har været med til at udbrede grøn energi til det danske erhvervsliv, arbejdet med energioptimering og Ørsteds klimapartnerskaber.

Nu tager han skridtet videre og gør det endnu mere attraktivt at komme med på den grønne rejse ved at tilbyde virksomheder lavere elregninger samtidig med at de CO2-neutraliserer deres energiforbrug.

Cand.Merc i Økonomisk markedsføring fra Copenhagen Business School.

Anders Olsen

Finance Director & Co-founder

”Naturen har altid været en stor del af mit liv. Som barn tog jeg ofte med min far på jagt og efterfølgende begyndte jeg selv at fiske og sejle optimistjolle.

Naturen er til låns, og vi skal passe godt på den. Jeg er selv meget glad for naturen og heldigvis er der kommet et større fokus på vores klima og miljø de senere år. Det jeg oplever som værende en af de største udfordringer for mange er, at det kan virke svært og uoverskueligt, hvordan man som enkelt person kan gøre en forskel. 

Derfor er jeg rigtig glad for at være en del af Go2Green Energy, hvor jeg kan anvende mine analytiske evner til at optimere andre menneskers hverdag og spare dem for penge, samtidig med at vi gør en forskel for miljøet”. 

Anders er holdets talnørd og har de seneste år arbejdet som investeringsanalytiker indenfor ejendomsbranchen. 

Udover at være glad for at lave finansielle modeller og analyser har Anders erfaring som mellemleder og fra flere bestyrelsesposter.

Cand.merc Finance and Investments fra Copenhagen Business School.

Ledige stillinger