Om Go2Green Energy Aps

og mps-solutions

Energisk Energimægler & Virksomhedsrådgiver

Efter 15 år som trader og Sourcing Manager, brænder jeg for at være helt tæt på jer som kunder, idet jeg ser det som min mulighed for at arbejde mod en skøn fremtid præget af samarbejde, og af at vi lykkes sammen.

Ved at sikre skarpe priser, solide indkøbsaftaler og besparelser, tror jeg nemlig på, at jeg kan være med til at sikre, vi har råd til den grønne omstilling og til at investere i vores fremtidige verden. En verden vi deler, og som gerne må bevæge sig i en mere cirkulær retning, hvor vi bliver endnu bedre til at låne jordens ressourcer og værne om det samtidig.

Go2Green Energy haft et fokus på at arbejde i en grønnere retning, og det arbejde fortsætter jeg – og ved at vi heldigvis allerede er mange samlet, har vi en interessant størrelse for energiselskaberne at arbejde sammen med. Jeg finder det bedste tilbud ud fra den enkelte virksomheds behov og præferencer og skifter sammen med jer til nyt selskab, såfremt det er løsningen. Jeg holder dagligt øje med markederne og optimerer løbende mine kunders aftaler.

Jeg er ikke et elselskab og heller ikke en prissammenligningsside. Jeg er til gengæld  100% uvildig og arbejder i mine kunders interesse og med 15 års erfaring som trader og sourcing manager ved jeg, hvordan der regnes i markederne.

Ring til mig