Om os

I Go2Green Energy har vi vidt forskellige baggrunde, men har fundet sammen om en fælles vision. En vision om en fremtid baseret udelukkende på ren energi. Vores mission er at få skiftet så mange virksomheder som muligt til grøn strøm og på denne måde transformere hele elmarkedet. Vi arbejder strategisk med FN’s verdensmål #7 ‘Bæredygtig energi’ og #13 ‘Klimaindsats.

Vi finder det bedste tilbud ud fra den enkeltes behov og præferencer og skifter til nyt selskab. Vi holder dagligt øje med markedet og optimerer løbende vores kunders aftaler. Vi er ikke et elselskab og ikke en prissammenligningsside. Vi er 100% uvildige og arbejder i vores kunders interesse. Vores mål er at gøre det simpelt og nemt at være på den bedste og billigste klimavenlige aftale.

Vedvarende energi forventes at være en af de vigtigste løsninger på vores klimaudfordringer. Tempoet for udbygning af vedvarende energi skal op i helt nyt gear, hvis vi skal nå målene for CO2-reduktion i Paris aftalen. Man siger ofte, at vi er den første generation, der mærker klimaforandringerne, og den sidste generation der kan gøre noget ved dem. Ønsker du – ligesom os – en grønnere verden, er vedvarende energi et godt sted at starte.

I Danmark er der mellem 45-50 elselskaber og mere end 200 produkter at vælge imellem. Der er stor forskel på pris og miljøpåvirkning blandt de mange udbydere. Mange vil gerne spare penge og gøre en forskel for miljøet, men får ikke skiftet elselskab, da de mangler indsigt i markedet, i produkterne og i priserne. På grund af, at markedet er uigennemskueligt er der kun ca. 5%, der skifter elselskab om året. Det vil vi gerne lave om på ved at gøre det simpelt og nemt.

Vi håber du vil være med på rejsen mod en grønnere fremtid!