Om os

I Go2Green Energy har vi vidt forskellige baggrunde, men har fundet sammen om en fælles vision. En vision om en fremtid baseret udelukkende på ren energi. Vores mission er at få skiftet så mange virksomheder som muligt til grøn strøm og på denne måde transformere hele elmarkedet. Vi arbejder strategisk med FN’s verdensmål #7 ‘Bæredygtig energi’ og #13 ‘Klimaindsats.

Vi finder det bedste tilbud ud fra den enkeltes behov og præferencer og skifter til nyt selskab. Vi holder dagligt øje med markedet og optimerer løbende vores kunders aftaler. Vi er ikke et elselskab og ikke en prissammenligningsside. Vi er 100% uvildige og arbejder i vores kunders interesse. Vores mål er at gøre det simpelt og nemt at være på den bedste og billigste klimavenlige aftale.

Vedvarende energi forventes at være en af de vigtigste løsninger på vores klimaudfordringer. Tempoet for udbygning af vedvarende energi skal op i helt nyt gear, hvis vi skal nå målene for CO2-reduktion i Paris aftalen. Man siger ofte, at vi er den første generation, der mærker klimaforandringerne, og den sidste generation der kan gøre noget ved dem. Ønsker du – ligesom os – en grønnere verden, er vedvarende energi et godt sted at starte.

I Danmark er der mellem 45-50 elselskaber og mere end 200 produkter at vælge imellem. Der er stor forskel på pris og miljøpåvirkning blandt de mange udbydere. Mange vil gerne spare penge og gøre en forskel for miljøet, men får ikke skiftet elselskab, da de mangler indsigt i markedet, i produkterne og i priserne. På grund af, at markedet er uigennemskueligt er der kun ca. 5%, der skifter elselskab om året. Det vil vi gerne lave om på ved at gøre det simpelt og nemt.

Vi håber du vil være med på rejsen mod en grønnere fremtid!

De bedste hilsner,

Camilla, Nicolai, Torben og Anders

Camilla K. Fenneberg

Camilla K. Fenneberg

Co-Founder

Camilla er en erfaren intraprenør og har de sidste 12 år arbejdet med innovation, strategi, B2B og B2C marketing, forretningsudvikling, commercial excellence, produktudvikling fra ide til lancering og go-2-market strategi både nationalt og internationalt.

Camilla har flere års ledererfaring og var, inden hun startede Go2Green Energy, marketingchef i en C20 virksomhed.

Cand.Merc i Økonomisk markedsføring fra Copenhagen Business School.

Speciale: El, strategi & grøn branding
Anders Olsen

Anders Olsen

CEO & Co-founder

Anders er holdets analytiker og sidder dagligt og holder øje med prisudviklingen på det nordiske energimarked og optimerer elaftalerne for vores kunder. Anders har derudover ansvaret for virksomhedens økonomi.

Anders har baggrund som investeringsanalytiker med speciale indenfor finansiel modellering og cash flow analyser. Anders har erfaring med regnskab, økonomi og flere bestyrelsesposter.

Cand.merc Finance and Investments fra Copenhagen Business School.

Speciale: Økonomi & analyse
Nicolai Rasmussen

Nicolai Rasmussen

Sales Manager

Nicolai kommer fra forsikringsbranchen og har over 15 års erfaring indenfor salg, risk management, strategi og partnerskaber til større danske og internationale virksomheder.

Nicolai har stor erfaring med mæglermarkedet. Hans speciale er salg samt etablering og udvikling af strategiske partner- og rammeaftaler.

+45 50692799
nicolai@go2greenenergy.dk

Speciale: El & partnerskaber

Torben Skøtt Krog

Torben Skøtt Krog

Sales Manager

Torben har mere end 20 års erfaring fra energibranchen, herunder rådgivning og salg af finansielle el- og gaskontrakter til erhverv fra 4 forskellige selskaber. Torben har en unik indsigt i markedet og et bredt netværk hos de største selskaber i Danmark.

Torben er kendt for sin faglighed og for at være god til at forhandle el- og gaskontrakter.

Speciale: El & gas