Hvorfor købe grøn strøm?

Danmark har en førerposition indenfor grøn energi. Vi har mange af de rigtige løsninger, men den grønne omstilling går slet ikke hurtigt nok. Over 40% af Danmarks strøm kommer stadig fra fossile brændstoffer såsom kul, naturgas og olie. Heldigvis er det let at ændre på.

I dag samles alle former for energi i samme elnet i Danmark, hvorefter det distribueres videre til forbrugerne. Det er efterspørgslen der er med til at afgøre, hvor stor en andel grøn energi, der er i elnettet. Jo højere efterspørgsel der er på grøn energi, jo hurtigere kan vi sammen lave en omstilling til 100% vedvarende energi.

Som kunde hos Go2Green Energy er du med til at fremme den grønne omstilling og gøre en forskel for miljøet. Du får dækket din virksomheds elforbrug med 100% klimavenlig strøm leveret fra danske vindmøller. Dette CO2-neutraliserer jeres elforbrug. 

Er der forskel på grøn energi?

Der findes mange grønne el-produkter på markedet, og det kan være svært at gennemskue, hvilke el-produkter der reelt gør en forskel for klimaet. Det økologiske råd har derfor i samarbejde med Danmarks naturfredningsforening, Dansk Elhandel, Energinet, Energistyrelsen og Forbrugerrådet klassificeret de mange klimaprodukter i klasse A, B og C efter forventet effekt.

Vi samarbejder kun med el-selskaber, der udbyder grøn strøm fra klasse A eller B, og som er vurderet til at have den mest positive effekt på klimaet af det økologiske råd. Læs mere på grøntelvalg.dk