Hvorfor købe grøn strøm?

Det starter med dig og mig. Nu har vi muligheden for at stå sammen om en grønnere fremtid. Danmark har en førerposition indenfor grøn energi. Vi har mange af de rigtige løsninger, men den grønne omstilling går slet ikke hurtigt nok. Cirka 50% af Danmarks strøm kommer stadig fra fossile brændstoffer såsom kul, naturgas og olie. Heldigvis er det let at ændre på.

I dag samles alle former for energi i samme elnet, hvorefter det distribueres videre til forbrugerne. Det er efterspørgslen, der afgør, hvor stor en andel grøn energi, der er i elnettet. Jo højere efterspørgslen er på grøn energi, jo hurtigere kan vi sammen lave en omstilling til 100% vedvarende energi. Men det kræver, at vi står sammen.

Som kunde hos Go2Green energy er du med til at fremme den grønne omstilling. Du får dækket din virksomheds elforbrug med 100% grøn energi leveret fra danske vindmøller. Dette CO2-neutraliserer jeres elforbrug.

100% ren energi

Vær stolt. Fortæl andre om det.

Logo til jeres markedsføring

Styrk din virksomhed med klimavenlig el

Som kunde hos Go2Green Energy modtager du et digitalt logo. Logoet kan vise jeres kunder og samarbejdspartnere, at I er en bæredygtig virksomhed, der investerer i en grønnere fremtid for Danmark. Logoet kan anvendes på samme vis som eksempelvis Svanemærket og kan med fordel bruges i jeres markedsføring, på jeres hjemmeside, i mailsignaturer, på produkter eller i jeres CSR rapport.

Grøn strøm gavner miljøet. Men det er også god forretning. Flere og flere virksomheder oplever kunder, der lægger vægt på miljø og bæredygtighed i deres valg af leverandør og samarbejdspartnere. Vis jeres kunder og interessenter, at I har taget et aktivt klimavalg ved at bruge logoet i jeres kommunikation.