Select Page

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Go2Green Energy ønsker at beskytte dit privatliv og dine personoplysninger. Det gør vi, fordi vi værdsætter den tillid, som vores kunder, forretningspartnere og andre, der deler deres personoplysninger med os, viser os.

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.
Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning i afsnit nedenfor) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi hos Go2Green Energy ApS, CVR.nr: 40443533 med registreret adresse Fruebjergvej 3, 2100 København Ø, behandler og indsamler oplysninger om dig. Personoplysninger bruges først og fremmest til at kunne yde den bedste rådgivning i forbindelse med køb af elprodukter og andre services relateret hertil.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du udfylder vores kontaktformular, eller hvis du tilmelder dig som ny kunde hos os.

 

Dataansvarlighed

Den juridiske enhed, som er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:

Go2Green Energy ApS
Fruebjergvej 3
2100 København Ø
Info@go2greenenergy.dk
CVR.nr 40443533
Tlf.nr +45 42443944

Hvis du har spørgsmål om vores behandling af dine personoplysninger, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os herom.

 

Vi behandler følgende oplysninger om dig

Vi behandler følgende personoplysninger, når du bliver kunde hos os;

(a)        navn;

(b)        e-mailadresse;

(c)        telefonnummer;

(d)        adresse;

(e)        CPR-nr.;

(f)        kontooplysninger;

(g)        målenummer;

(h)        strømforbrug; og

(i)         kunde- og aftagenummer.

 

Ovenstående behandling af personoplysninger er nødvendig for at indgå aftale med os om, at vi på dine vegne kan skifte dig til nyt elselskab. Elselskabet er forpligtet til at sikre sig, at de har dit CPR-nummer, for at de kan oprette dig som kunde. Dermed undgår du også, at andre tilmelder dig hos en ny el-leverandør uden din accept, ligesom der også vil ske færre fejl på grund af eksempelvis navnesammenfald.

Tilmelder du dig vores nyhedsbreve eller konkurrencer, og har du givet samtykke til, at vi må kontakte dig, så vil vi modtage og behandle følgende personoplysninger om dig:

 

(a)        navn;

(b)        e-mailadresse; og

(c)        telefonnummer.

 

Derudover behandler vi oplysninger om dine bestillinger af varer og tjenesteydelser samt forbrugs- og leveringsoplysninger, oplysninger om din adfærd på vores digitale tjenester, forbrugsmønstre og energiforbrug.

 

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Henvendelser til Go2Green Energy

Ved at give Go2Green Energy accept til at måtte kontakte dig, giver du Go2Green Energy tilladelse til at måtte kontakte dig pr. telefon, brev eller e-mail vedrørende salg af strøm og/eller andre relaterede produkter udbudt af Go2Green Energy. Denne tilladelse kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en e-mail til info@go2greenenergy.dk

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som for eksempel at skifte dig til nyt elselskab, eller at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@go2greenenergy.dk.

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

Hvis du ønsker at klage over vores Behandling af dine Personoplysninger, har du mulighed for at indsende din klage til Datatilsynet: Borgergade 28, 5, 1300 København K, telefon: +45 33 19 3200 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Go2Green Energy ApS
Fruebjergvej 3
2100 København Ø
Telefon: +45 42443944
E-mail: info@go2greenenergy.dk