🕵️ Rusland invaderer Ukraine og krigen får konsekvenser for de fleste. Selvom vi måske ikke tænker over det i det daglige.

𝐇𝐣æ𝐥𝐩 𝐑ø𝐝𝐞 𝐊𝐨𝐫𝐬 𝐦𝐞𝐝 𝐚𝐭 𝐫𝐞𝐝𝐝𝐞 𝐥𝐢𝐯 𝐢 𝐔𝐤𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞: støt her

Mens der er lukket for faste priser og andet hos de store energiselskaber, må vi finde andre løsninger at gardere os med. Én mulighed er at overveje, om I kan skrue ned for varmen allerede nu. Sænk det lidt – det tager toppen af regningerne.

Men det er voldsomt – i øjeblikket over 20,- inkl. moms for en m3 naturgas. Elpriserne for det kommende år er ligeledes på sit højeste.

Rusland invaderer Ukraine – Danmark støtter op

Og selvom det er svært at gøre meget, kan man altid forberede sig. I kan selv ændre lidt i hjemmene, når I kommer hjem. I dag. Nu. Skru ned. Læs mere om, hvordan I kan spare på elregningen eller på gasforbruget.

Samtidig kan vi måske alle medvirke til at stoppe for eksporten af russisk gas til det europæiske marked, og dermed indirekte presse det russiske styre i denne meget voldsomme og svære situation for Europa, verden og ikke mindst Ukraine. Tankerne er hos alle berørte. Lad os krydse fingre for krigen snart får en ende.

Rusland invaderer Ukraine - Danmark støtter op

Lad os støtte krigens ofre