Ladestander uden stavnsbinding har længe været i mine tanker. Mest fordi jeg drømmer om at skaffe en løsning for elbilsejere til opladning af elbilen, som ikke er ren stavnsbinding.
Min drøm er at skaffe jer en optimeret løsning ved elbiler og ladestandere

Ladestander uden stavnsbinding er på tegnebrættet og jeg drømmer om at skaffe en løsning for elbilsejere til opladning af elbilen, som ikke er ren tyveri. En løsning der kan give jer som virksomhed magten retur over egne ladestandere, egen økonomi og egen elforbrug.

En løsning, hvor jeg som energimægler er med jer hele vejen fra investeringen i hardware, installationen af ladeboks og standere samt optimering og indkøb af strømmen, der bruges til opladning.

Det er mit håb, at I som virksomhed selv afgør, om medarbejderne skal kunne oplade til indkøbspris, sponsorer af den lokale hal til en lav pris og kunder måske helt gratis.

Ladestander uden stavnsbinding – giver flere muligheder

I skulle gerne have mulighed for selv at være mere aktiv i valget mellem at udnytte forskellige perioder til måske at tiltrække flere elbilsejere. Har man fx et hotel, kunne det jo være interessant at være det billigste sted i byen mht opladning af elbiler – for den type kunder.

Læs også et skriv om solceller her.